19 Temmuz 2014 Cumartesi

Favori vloglarım

Bunu Deeptone rica ettiği için bende böyle güzel bir şey hazırlamak istedim çünkü ben tam bir vlogger severim..En sevdiklerimi sizinle paylaşacağım.Ve bunu mim gibi düşünüp sizde bir vlog listesi hazırlar mısınız?

Bu aileyi çok seviyorum her gün izliyorum ya öyle samimi bir aile ki..Tuğba abla harika bir anne,İlhan abi çok iyi bir baba..Ve gülüşüne kurban kızları Melis..Annesi kızını çok iyi yetiştiriyor.Tuğba Hollanda'da doğma büyüme ve internetten tanıştığı İlhan ise Türkiye'de doğma büyüme ,aşık oluyorlar yıllar geçiyor ve yüzyüze tanışıp evlenmeye karar veriyorlar..İlhan da Tuğba'da okullarını evlenebilmek için bırakıp evleniyorlar ve yıllar sonra kızları ile her gün vlog yayınlıyorlar..Onların sıcacık evlerine konuk olmak her gün harika..



Melis Limes ..
Bu kızı çok ama çok seviyorum..Bir Türk kızı yurt dışında büyümüş..İlk vloglarını izlediğimde zar zor konuştuğu Türkçesi şu an harika denecek kadar ilerledi..



Görkem Karman zaman blogger olarak çok ünlü biri kendisi Make-up bloggerlarından..Öyle terbiyeli,iyi niyetli ki onu sevmemek mümkün değil..
Ayrıca harika kız kardeşi,minik kedisi üzüm,şekercik tatlıcık anne ve babası ile evlere şenlik güzel bir aile..



İt's me Duygu-Duygu Özaslan
Ben kendisi ilk videosunu paylaştığında nasıl oldu bilmiyorum gördüm ve izledim.Ve çok hoşuma gitti şu an bir anda benim en sevdiğim make-up vloggerlarından..Hem güzelliği ile hem içtenliği ile seviyorum bu kızı ya..



Sergül Kato..
Vlogger diyerek onu unutmak ayıp olur.Eşi Yoshi ile Japonya'da yaşıyor..Eşini çok seviyorum.Yani birbirleri için yaratılmışlar yan yana olduklarında bunu hissettiriyorlar..Zaman zaman bayan Kato'ya kızdığım olsa da aslında onu çok seviyorum ve izlemeye devam edeceğim her zaman ,o hep vlog yapsın..



Deniz'in paylaştıkları
Deniz abla sen ne güzel insansın..İlk izlediğimde "sevmedim ben bu kızı yeaa" dedim kapattım 2. izleyişimde " oha harikamış bu ya." ve sonra "Deniz ablanın yeni videosu çıkmadı mı hala :'(" ..
Öyle tatlı samimi şeker tatlı yanaklı biri ki diğer sayfası eşi Göktürk abi ile "Vale kupa kız" onu da takip edin!

Ve son olarak olmazsa olmaz;


Sebi Bebi
Sebile ablayı bilmeyen kaldı mı kendisi artık televizyonlara çıkıyor çünkü daha geçen gün ünlü bir kanalda makyaj yapmayı gösteriyordu Oylum Talu'ya ..
Seviyorum onu samimi içten..

9 yorum:

  1. :) heey iyi oldu. hem de hemen bloguma koyuyom bunu herkes okusun :) benim favorilerim yok öle rastgele izliyom ama lehamam la iyi eğleniyom :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lehamam ı takibe aldım bir süre izleyip onu da ileride lise artarsa ekleriz neden olmasın :)

      Sil
    2. yazını koydum bloga bakalım görsün ki herkeees :)

      Sil
    3. bi ipekto vardı noldu yaaa yazmadı bi daa üniversiteyi tutturuncaa :)

      Sil
    4. Ya İpekto ile konuşuyorum arada blogunu bıraktı artık ama yeni bir blog açabilirmiş..

      Sil
  2. Ay ben hiç izlemedim bunları ya. Dur bir başlangıç yapayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi sevilecek vloggerlar emin olabilirsin :)

      Sil
  3. ben de hiç izlemedim, yani biliyorum ama genel olarak :)

    ve gülni'yi ben de kafa'ya beklerim, sevgiler... :)

    YanıtlaSil