17 Temmuz 2014 Perşembe

Stajyer Kız 3

Yarın son staj günüm.
Bu haftam çok zorluydu arkadaşlarım hala harikalar.Fakat farklı bir kısıma geçtik o anabilim dalında ne kadar kasıntı varsa doluşmuş örnek..

"Hiçbir şeyi ellemeyin,hiçbir yere dokunmayın."
hepimiz anlamsızca bakışıyoruz..Aradan bir saat geçiyor bizi hiçbir şeye dahil etmiyorlar ve kendi aramızda yemek,makyaj,aşk vs konuşuyoruz.
"Bunlar böyle işte kendi aralarında saçma sapan şeyler konuşuyorlar."
sinirle birbirimize bakıyoruz anasının nikahı Schrödinger'in kedisini mi konuşacağız durmadan bilim konuşmakta bir yere kadar 1,5 saat ayakta durup bilim konuşacak değiliz...
3 saat sonra hala ayaktayız..
"Radyoaktif o maddeler uzak durun dokunmayın."
zaten yanlarına yaklaşmıyoruz,yaklaşsak ki yaklaşmayız zırhlama yapılmış özel kurşun kapların içindeler odadaki radyasyonu ölçen cihaza göre radyasyon çok düşük.Ve lanet olasıca niyetiniz ne bizi boş boş 3 saat ayakta tutuyorsunuz..

Oradaki şıllık otu bir yüksek lisan kızı zaten kendinden ölçüm yapabilen pipetle alt tarafı sıvı çekerken ;"Susar mısınız kafam karışıyor." diyecek kadar salak ve gıcık.Bir saniye sonra da iki yüzlülük ile bize gülümseyerek ;" Arkadaşlar çok anlayışlı." diyor..Ağzını yırt bırak.Bu arada sesini bir duysanız sinir olursunuz..

Gelelim bu kısımdaki bizden sorumlu hocaya karı uyuzun teki, anlatıyor konuları ne yapıldığını anlıyoruz falan durmadan bana ve kızlara bakıp " anlamıyorsunuz siz ." diyor bizde anlıyoruz diyoruz ama yok başlıyor aşağılamaya..Erkeklere gelince sorun yok..
Haa gelelim çıkışa bizi ceza verir gibi geç bırakıyor izin vermiyor..
Bugün radyoaktif maddelerle sonunda deney yaptık bu birimde, korkulacak bir şey yok işte güzel güzel yaptık..Çokta güzel geçti taki o Zebellah kadın gelene kadar..Yine yılan diliyle bizi soktu fakat umurumuzda değil son 1 gün..
Ve haftaya yaz okulu başlıyor ..

Bizde cahil değiliz son sınıfa gelmişiz buraya geldiğimizden beri her türlü nükleer ,radyoaktif cihaz ve deneylere dahil olduk dahil olabileceğimiz ölçüde bu şekilde tavırlar çok sinir bozucu..
Bitti şükür..
Darısı diğer stajyerlerin başına..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder