3 Temmuz 2015 Cuma

Dön Artık

Benim bir tanecik sevdiğimin ,mutlu olsunumun gelmesine son 5 gün kaldı.
Geçe haftaya kadar her gün skype dan görüşmeye o kadar alıştım ki Avrupayı gezerek ülkeye döndüğü için internetimiz yok denecek kadar az bulduğu her yerden mesaj atsa da görmediğim için triplere giriyorum.Artık gelsin ama değil mi 4 ay bitti canlı kanlı eti kemiği ile görmeyeli.
Gerçekten çok özlediğim anlar oldu.Bazen dersler okul insanların beni yorduğu anlarda çok istedim burada olsun.Ama geçti gitti işte.
Bu uzaklıklar ilk defa benden birini çalmadı bana birini kazandırdı.Meğer mesafeler aşka engel değilmiş o gerçekten sevmeyenlerin uydurduğu bir lafmış "Gözden ırak gönülden ırak." şimdi anlıyorum..
Tüm evrene bana verdikleri için teşekkür ederim ...

16 yorum:

  1. Son günler aşkım!
    Seni çok seviyorum az kaldı kavuşmamıza mutluluk kaynağım <3

    YanıtlaSil
  2. aaaa tuxedo erasmusa gitmişti. aaa gülnihaaal. siz blogdan mı tanıştınız yaaaa. aa ne güzeeel :) ikiniz de izmirdesiniz tabii yaaa :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır Deeptonecugum biz liseden arkadaşız biz :)
      Tuxedo blogu da sayemde açmıştı yıllar evvel :)

      Sil
    2. aaa peki aşk nası başladı yaaaa sen eskiden yazarken aşık değildin kiii yaa :)

      Sil
    3. Deeptonecugum hemen bunun altındaki yazı da detaylı bilgilendirme bulabilirsin bu aşk ne zamana uzanıyor bir film tadında :)

      Sil
  3. peki tamam. tuxedo ile konuşuruz bazen blogda. iyi müzik dinler. bi de konuşmuştuk. ben de izmirliyim göztepeli. yanılmıyorsam o da güzelyalı idi. ben seni ise bornovada sanıyodum. hani küçükpark civarında baklavacıda çalışmıştın yaaaa. aynı lisedensiniz ha. yaaa hangi lise yaaa ayyy çok hoş bişi yaa buu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim evimde Tuxedo ya yakın sayılır ben Bornova da Ege üniversitesinde okuyorum baklavacı dükkanım yine evimin yanındaydı yani Bornova da değil :).Ay sen İzmirli misin ya İstanbulda yaşıyorsun diye biliyordum haklı mıyım ondan İstanbullu sanıyordum.

      Sil
    2. baklavacıyı bornovada sanmıştım. istanbulda yaşıyom ama izmirliyim. göztepe işte hatay tarafı. evleriniz de yakın ha. karataş mezunuyum ben de yaaa. siz o zaman o taraflardaki liselerden biri olmalı. inönü filan ne bileyim özel türk filan belkii. :)

      Sil
    3. Selma Yiğitalp Mezunuyuz :)

      Sil
  4. hepburn'nun ailesi izmirde yaaa :) anne tarafı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kandırıyorsun dimi beni :)

      Sil
    2. kandırmıyom ciddiyim yaaa :) selma yiğitalp de biliyom. göztepe güzelyalı parkına uzak değil de miiiii :) sizin orlarda deniz kıyısında güzel kafeler var yaaa :)

      Sil
    3. okula metroyla gidiyor musun pekiii yaaa :)

      Sil
    4. Metroyla gidip geliyorum :)

      Sil
    5. Evet parka yakın ,pek çok kafe var göztepe köprüsüne çok yakın bizim okul denize de :)

      Sil