8 Temmuz 2015 Çarşamba

Her zaman umut vardır

Hepimizin hayatında zaman zaman umutsuzluk olmuyor mu..Ama çok ağlayarak da olsa bu umutsuzlukları deldim geçtim.Hayat bir mücadele ve kimse kimseden üstün değil haksal olarak sadece kalbin üstünlüğü olur hayatta.
Neyse ben biraz kendimden yazayım size bende neler varmış;
Yarın benim mutlu olsunum geliyor.Günü birlik Sakız (Chios) adasına gitmeye karar vermiştik.Tabii ki ailemden izin aldım.Pasaportumu yenilettim ki inanın bunu anlatsam başlı başına bir konu olur.Neyse aldım işte babam demez mi ;" Eee kızım sen şubatta Almanya'ya git." bende düşündüm 1 hafta için onca para gitmesin madem babam kendi istiyor gitmemi ;"Baba eylül başı gidip sonunda döneyim 1 ay kalayım."dedim.
Kabul etti.Biletimi adlım 33 gün Almanya ,Fransa takılacağım elimden geldiğince Belçika ve Hollanda'ya da gitmeyi planlıyorum.
Diyorum ya sabır ve şükür çok önemli.
Ben ruhumu yiyen insanlardan kurtuldum.1 haftadır yogamı düzenli yapmaya başladım.Meditasyonu saymıyorum bile.
Her zaman umut var.Her zaman ışık var ..
Aaa unutmuşum Ağustos ayında da Mutluolsunum ile Antalya'da dağa tırmanıp yıldız kaymalarını izleyeceğiz Tübitak ile beraber.4 aydır sokağa çıktığı günler 10 günü geçmemiş bir kız için fazla hareketli bir yaş ve sonbahar beni bekliyor.
Sevgiyle kalın..

4 yorum:

  1. Seninki gibi içtenlikle paylaşan blogerları çok seviyorum... Takibe aldım seni.. Benim bloğuma da beklerim. Kocaman sevgilerimle..
    www.grilady.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için elbette uğrarım öptüm :)

      Sil
  2. nasılsıııın annatsanaaaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiyim Deepciğim sen nasılsın bende hayat yazılanlar gibi :)

      Sil