25 Temmuz 2015 Cumartesi

Zaten bazen ben karıştırırım odaları


Bazen hiç yaşamak istemiyorum çok ciddiyim sabah kalkıyor of yine mi yaşıyorum diyorum..Ama bazı anlar var ki iyi ki yaşıyorum diyorum hem yaşamasam Tuxedo ile güzel günleri göremem.Evlenip ,2 de çocuk yapamayız ,dünyayı gezemeyiz..
Evet ben hayalci kız..Sevgilisinden hayalcilik bulaşmış..Aslında çok da hayalci değilim elbette bir çift hayaller kurar bu çift olmanın özelliğidir değil mi ama ?..
Çünkü hayallerdir insanları bağlayan birbirine..
Düşünüyorum da benim hayallerim bir bir gerçek oluyor geçen yıllardan beri hayallerim hiç değişmedi ama eklenenler oldu.
Size hayallerimi çok uzun uzadıya anlatmıcam ama ;
Zaten okul bitmek üzere yani bir hayalim daha oldu olacak
Gerçekten dünyanın türlü türlü oyunları var yine de şu an şu saniye için geleceğimdeki insanı bulduğumu düşünüyorum umuyorum ki birbirimizden kopmayız.Bilemiyorum aslında biz Tuxedo ile çok benzer insanlarız küçük farklılıklarımız da bizi kişilikli yapıyor mesela genelde sakiniz ben ona göre daha sinirliyim ama genelde gürleyerek değil susarak sinirleniyorum biliyor..Sonra ikimizde kitap kurduyuz, bilim kurgu severiz,uzay severiz,doğa severiz ,bisiklet ben çok severim ikimiz beraber sürsek süper olur, ben dağ taş severim oda sever, o toprağı ekip biçmek sever ben çiçek ekip büyütmek.
Yani böyle işte ne bileyim ama genelde Tuxedo ile her şeyi yapmayı severim ... Uzun uzun yürümeyi severim ,uzun uzun konuşmayı, başımı omzuna koyup hiç öyle uyumayı yada sadece öyle durmayı çünkü omzu göğsü bana ev gibi gelir kendimi korunmuş hissederim.
Mesela ikimizde eski ruhluyuzduruz ama bunu seviyoruz ben mesela çeyizime battaniye örmeye başladım o bana elleriyle etamin işlemişti biz iş işlenmeyi seviyoruz.Beraber takı yapmayı seviyoruz tabii ki takıları o yapıyor ama beraber bakıyoruz benim hoşuma giden şeyler yapıyoruz..
Tabii beraber bir şey yapmayı bana o aşıladı ben daha çok kendine dönük biriyim.Bireysel şeyleri çok severim kendi başıma resim yapmayı ,oturmayı ,yazı yazmayı severim.
Tabii Tuxedo beni bu anlamda değiştirdi ve beraber bir şeyler yapmanın daha keyifli olduğunu gösterdi.Hiç konuşmadan durmanında keyifli olabileceğini biliyorum artık.Aslında insanı kısaca hayata bağlayan sevdikleri gerek ailesi gerek kalbine koyduğu insan..
Ben dünyada en çok  sevmeyi sevmişim sırf bu sevgilerim beni hayatta tutmuş kah ailemi kah  kalbime değeni kah bir kuşu sevmişim iyiki sevmişim..
Aslında yazının amacından çok pis saptım neyse diğer yazıda daha farklı şeyler yazarım belki..
Hayalden girip herşeye gittim..
Bu arada Tuxedo'nun bloguna gitmek için adına basmanız yeterli ..

2 yorum:

  1. Ne güzel yazmışşın... Hayal kurmaktan vazgeçme... Daha çok hayal kur , gerçekliklerimizi hayallerimi oluşturur unutma bunu ..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim vazgeçmemeyi düşünüyorum :)
      Sende hiç vazgeçme :)

      Sil